Αγία Θεοδώρα Βάστας: Ένας μοναδικός θρησκευτικός και όχι μόνο προρισμός (video)

Στην Αγία Θεοδώρα Βάστας και στον Νερόμυλο του Νικόλα οι αντιπεριφερειάρχες κ. Γιαννακούρας και Ρουμελιώτης, με αφορμή την περιοδεία στα χωριά της περιοχής για να δούνε από κοντά τις ζημιές από την κακοκαιρία.

Το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, που κατέχει επάξια μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αφού δεν υπάρχει όμοιό του, αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο, από κάθε άποψη.

basta 4

Μία επίσκεψη στην περιοχή αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία. Το εκκλησάκι είναι θαύμα της φύσης και γενικότερα η περιοχή με τα πλατάνια, τα πολλά νερά, το νερόμυλο του Νικόλα, που μπορεί κανείς να δει το παραδοσιακό άλεσμα του σιταριού και να ζήσει στιγμές του παρελθόντος, αλλά και η ταβέρνα που διαθέτει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με την σύζυγό του Ελένη, αποζημιώνει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

basta 3

Μία επίσκεψη θα σας πείσει και σίγουρα θα θέλετε να επιστρέψετε.. Άλλωστε η Αρκαδία μας είναι ένας τόπος που οι ομορφιές της και οι εναλλαγές του τοπίου της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

basta 2

Ευχαριστώ το φίλο Νίκο και τη σύζυγό του Ελένη για την ξεχωριστή φιλοξενία τους και τους συγχαίρω πραγματικά γιατί σε δύσκολες εποχές μένουν στον τόπο τους και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, διαφημίζοντας την περιοχή μας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia