Κοπή πίτας και βράβευση του «Υπαλλήλου της Χρονιάς» στο ΚΑΑ Παλλάδιον (video - pics)

Mε την βράβευση του "υπαλλήλου της χρονιάς" κόπηκε η πίτα των εργαζομένων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.

Σε μία σεμνή τελετή που έγινε στο Κέντρο Αποκατάστασης η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και το έχουν καταστήσει ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Ελλάδα. 

pita palladio 2

Φέτος ως "υπάλληλος της χρονιάς 2018" βραβεύτηκε ο κ. Γεώργιος Μπότσης Προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας μαζί με το συνεργείο του οι οποίοι εκτός από τον έπαινο παρέλαβαν μαζί και ένα χρηματικό ποσό από την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ως ένδειξη αναγνώρισης της συνέπειας και της απόδοσής της κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

pita palladio 26

Στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα με δύο υπαλλήλους να βρίσκουν το φλουρί και να κερδίζουν το χρηματικό ποσό που είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ.Κατερίνα Καρνιαδάκη.

pita palladio 39

Η μικρή αλλά τόσο ουσιαστική εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έκλεισε με ευχές για υγεία και δύναμη προκειμένου το προσωπικό του Κέντρου να συνεχίσει να προσφέρει στους θεραπευόμενους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας που έχουν ανάγκη οι πολίτες.

pita palladio 48

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia