Παρουσία Νίκου Παππά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας πραγματοποίησε την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας του παρουσία του υπουργού ψηφιακής πολίτικης, τηλεπικοινωνιών & ενημέρωσης Νίκου Παππα στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της Δ.Κ Μάκρης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/CdM4dZDiiNs” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Τάσος Παπαζαχαρίας  καλωσόρισε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή τις πίτας.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε για την παρουσία του τον υπουργό ψηφιακής πολίτικης, τηλεπικοινωνιών & ενημέρωσης Νίκο Παππα, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι μια “ξεχωριστή πολιτική μορφή”, είναι ο ποιο σεμνός, ο ποιο ταπεινός, ο ποιο “εύκολος”, ο ποιο συντροφικός υπουργός, γιατί με το που του ζήτησα να έρθει απάντησε αμέσως θετικά. 

Στη συνέχεια ο κ. Παππάς μίλησε στους παρευρισκόμενους αναλύοντας μερικά από τα ζητήματα που απασχόλησαν και απασχολούν την επικαιρότητα όπως η συμφωνία των Πρεσπών και το τι σηματοδοτεί η τελευταία για την Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων., εργασιακά θέματα, τα συνολικά θετικά μέτρα για το 2018 – 2019, και πολλά άλλα. 

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Παπαηλιού, δήλωσε πως “Η αριστερή παρένθεση, που προέβλεπαν κάποιοι,”ξεχείλωσε” Εστίασε, κυρίως, στην έξοδο από τα μνημόνια και δήλωσε αισιόδοξος για τις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις που θα λάβουν χώρα εντός 2019.

Τέλος ο κ. Παππάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρόνια μια δύσκολη εκλογική χρονιά που είναι σίγουρος ότι θα φέρει πολλές εκλογικές νίκες.

Στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε και λαϊκό, μουσικό πρόγραμμα, παρευρέθηκαν, εκτός των κ. Παππά και Παπαηλιού, ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Στάικος, το στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ρουσιάς, οι νυν Δήμαρχοι Τρίπολης κ Παυλής και Μεγαλόπολης κ Παπαδόπουλος.

{gallery}pita_syriza_arkadias{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο