Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Αρκάδων Ζωγράφου| Αθήνα, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

O Σύνδεσμος Αρκάδων "Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης" σε συνεργασία με το παράρτημα Ζωγράφου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή" διοργανώνουν χορό και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο "Τιτάνια" οδός Πανεπιστημίου.

Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου, εκτός από την πρόκληση για την κοπή της πίτας, σας ενημερώνει και για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν οι οποίες είναι οι εξής:

Αρχές Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος  Αρκάδων Ζωγράφου “Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης” σε συνεργασία  με το παράρτημα Ζωγράφου της Πανελλαδικής Ένωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή”, διοργάνωσαν    ημερήσια εκδρομή  στα Καλάβρυτα  - Μ. Σπήλαιο, με χρήση οδοντωτού σιδηροδρόμου στη μία διαδρομή.

Συμμετείχαν 80 άτομα με δύο πούλμαν.  

Επίσης οι δύο ως άνω φορείς, διοργάνωσαν από κοινού στις 12/12 σε αίθουσα του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Γουδή, προ Χριστουγεννιάτικη γιορτή - συνάντηση, η οποία περιελάμβανε:

1) Ομιλία με θέμα “Διατροφή στην προστασία της υγείας” από τον γνωστό κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο Δρα Δημ. Γρηγοράκη και

2) Μουσική Βραδυά.

Συμμετείχαν 150 περίπου άτομα. 

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia