Συνδικαλιστική δίωξη καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας καταδικάζει τις όποιες μορφές άδικης δίωξης του Συνδικαλιστικού Κινήματος από τη Φυσική της Ηγεσία και συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις της στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και στα υπόλοιπα διωκόμενα συνδικαλιστικά στελέχη της,  μέχρι την τελική δικαίωσή τους.

Οι συνδικαλιστές διώξεις δε θα μας κάμψουν και η απάντησή μας πρέπει να είναι η μαζικοποίηση των αγώνων. Η μαζική συμμετοχή μας στους αγώνες είναι η δική μας άμυνα και ο δικός τους φόβος.

Απερίφραστα δηλώνουμε την εναντίωσή μας σε αυτούς που θέλουν να μας μετατρέψουν σε σύγχρονους δούλους οι οποίοι θα φοβούνται να μιλήσουν και όχι μόνο δε θα υποστείλουμε τις σημαίες του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αλλά θα τις υψώσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ  Γεώργιος   – Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΡΕΤΑ Αναστασία

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο