Οκτωβρίου 10, 2018

Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας για το στρατόπεδο της Τρίπολης (video)

Σε δηλώσεις προέβη σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, μετά την ορκωμοσία της Ε' ΕΣΣΟ 2018 στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας κατ’ αρχάς απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα αναδρομικά που θα δοθούν στους ένστολους, καθώς το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει σε στρατιωτικούς και ένστολους ακαθάριστα ποσά αναδρομικών.

Για τα κλειστά στρατόπεδα είπε ότι, όταν ο Ελληνικός Στρατός δεν θα τα χρειάζεται θα πρέπει να αξιοποιηθούν προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Θέλει μία προσοχή και μία υπευθυνότητα, ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο από τις τοπικές αρχές, προκειμένου να μην καταρρεύσει η όποια προσπάθεια γίνεται προς αξιοποίησή τους.

Στο τέλος, αναφερόμενος στο στρατόπεδο της Τρίπολης, ο κ. Ρήγας είπε ότι «αυτή τη στιγμή είναι ενεργό και έχουμε πει επανειλημμένως ότι τα ενεργά στρατόπεδα παραμένουν. Μιλάμε για όσα στρατόπεδα δεν θα είναι ενεργά και επαναλαμβάνω πως χρειάζεται μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση κι ένα συγκεκριμένο σχέδιο από τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να προσφέρουν πολλαπλασιαστικά οι εγκαταστάσεις των ανενεργών στρατοπέδων».Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia