Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας για το στρατόπεδο της Τρίπολης (video)

Σε δηλώσεις προέβη σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, μετά την ορκωμοσία της Ε’ ΕΣΣΟ 2018 στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/43kxLNRA0cI?start=341″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Ο κ. Ρήγας κατ’ αρχάς απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα αναδρομικά που θα δοθούν στους ένστολους, καθώς το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει σε στρατιωτικούς και ένστολους ακαθάριστα ποσά αναδρομικών.

Για τα κλειστά στρατόπεδα είπε ότι, όταν ο Ελληνικός Στρατός δεν θα τα χρειάζεται θα πρέπει να αξιοποιηθούν προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Θέλει μία προσοχή και μία υπευθυνότητα, ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο από τις τοπικές αρχές, προκειμένου να μην καταρρεύσει η όποια προσπάθεια γίνεται προς αξιοποίησή τους.

Στο τέλος, αναφερόμενος στο στρατόπεδο της Τρίπολης, ο κ. Ρήγας είπε ότι «αυτή τη στιγμή είναι ενεργό και έχουμε πει επανειλημμένως ότι τα ενεργά στρατόπεδα παραμένουν. Μιλάμε για όσα στρατόπεδα δεν θα είναι ενεργά και επαναλαμβάνω πως χρειάζεται μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση κι ένα συγκεκριμένο σχέδιο από τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να προσφέρουν πολλαπλασιαστικά οι εγκαταστάσεις των ανενεργών στρατοπέδων».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο