Επιμελητήριο Αρκαδίας: «Επιχειρηματικά Νέα σε ένα λεπτό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας ξεκινά μία νέα δράση – πρωτοβουλία για την διευκόλυνση των Μέσων Ενημέρωσης και των επιχειρήσεων της Αρκαδίας.

 

Πρόκειται για την καθημερινή αποστολή Οικονομικών Δελτίων Τύπου, τα οποία θα αφορούν στα επιχειρηματικά νέα όπως: κλαδικά, φορολογικά, ασφαλιστικά, επιδοτούμενα προγράμματα, εκθέσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις- σεμινάρια, προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα οι επιχειρήσεις του νομού Αρκαδίας από το δικό σας Μέσο Ενημέρωσης.
Με τίτλο «Επιχειρηματικά Νέα σε ένα λεπτό», από το Επιμελητήριο Αρκαδίας, θα μπορείτε να αναρτάτε/εκφωνείτε/παρουσιάζετε στο Μέσο σας, επιγραμματικά την τρέχουσα επιχειρηματική επικαιρότητα.
Με αυτόν τον τρόπο έχετε στην διάθεσή σας έτοιμο υλικό, το οποίο θα ετοιμάζουμε εμείς, μέσα από την καθημερινή πληροφόρηση που λαμβάνουμε από αρμόδιους φορείς σε επιχειρηματικά θέματα (Υπουργεία, Περιφέρεια, Ενδιαμεσο Φορεά Διαχείρισης κ.α) και από τον Οικονομικό Τύπο.
Σημαντικό στοιχείο του εμπλουτισμού της ύλης σας με συνεντεύξεις κ.α θα αποτελέσουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα σας παρέχουμε, εφόσον το επιθυμείτε.
Υπόδειγμα Οικονομικού Δελτίου
«Επιχειρηματικά Νέα σε ένα λεπτό», από το Επιμελητήριο Αρκαδίας
• ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
για να προχωρήσει το ταχύτερο στην ψήφισή του και να απελευθερώσει τις δόσεις της πρώτης αξιολόγησης. Το νομοσχέδιο προβλέπει την αύξηση της φορολογίας των ενοικίων στο 15% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ και στο 35% για τα υψηλότερα, καθώς και την εφαρμογή όλων των ασφαλιστικών διατάξεων που περιορίζουν τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και θέτουν σε εφαρμογή τα γενικά όρια ηλικίας.
• ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
προβλέπονται για το αδίκημα της απόκρυψης εισοδήματος και ακίνητης περιουσίας, τη μη απόδοση ΦΠΑ και την έκδοση πλαστών ή εικονικών παραστατικών, καθώς βάσει του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα η φοροδιαφυγή θα αντιμετωπίζεται πλέον ως έγκλημα.
• ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2710 227141-2.
• Ο ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
με κριτήριο επιλογής αναδόχου την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Οργάνωση διαδρομών σε θέσεις ενδιαφέροντος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας – Σχεδιασμός και Υποδομές Σήμανσης». Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27570 22808
Περιμένουμε τις απόψεις σας και τις επισημάνσεις σας για τη νέα μας πρωτοβουλία, οι οποίες λόγω της εμπειρίας σας και της εξειδίκευσή σας στον τομέα της ενημέρωσης θα είναι πολύ σημαντικές για την καλύτερη παρουσίαση των επιχειρηματικών ειδήσεων.
Θεωρούμε δε ότι η συμβολή σας στην προώθηση των Οικονομικών Δελτίων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα συνδέσει το όνομά σας με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του επιχειρείν.
Σε περίπτωση συνεργασίας ενημερώστε μας, προκειμένου να παρακολουθούμε το μέσο σας για τις αποδελτιώσεις που κρατάμε για το αρχείο μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Με εκτίμηση
Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο