Παρουσιάζεται στη Μεγαλόπολη το έργο για την απομακρυσμένη βοήθεια σε ηλικιωμένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Δήμος Μεγαλόπολης διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης με θέμα την παρουσίαση και επίδειξη του έργου: «Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων και ανάπτυξη ενιαίου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης».

 

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί κόμβο εξυπηρέτησης πολιτών & ευπαθών ομάδων του Δήμου Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής. Το σύστημα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ και εμμέσως στην εξοικονόμηση πόρων. Λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με άλλες παρόμοιες δράσεις στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με απώτερο στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.
Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος και στην συνέχεια θα μιλήσουν ο κ.Αντώνιος Μπιλλήρης, ως Υπεύθυνος του έργου και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής της DATAMED A.E. και άλλα στελέχη της εταιρίας όπως ο κ. Δημήτρης Κατσίρης και η κα. Στέλλα Ελευθερίου, καθώς και η κα. Ειρήνη Πατσιούρα από την εταιρία VIDAVO A.E. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου θα αναπτυχθούν από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης κ.Δούκουρη Ανδρέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο