Τάσος Παπαζαχαρίας: Κάποιοι στο Άστρος Κυνουρίας επιχείρησαν να παίξουν με την υγεία των κατοίκων και των παραθεριστών

Απάντηση του Τάσου Παπαζαχαρία όσο αφορά την έλλειψη οδηγών στο κέντρο υγείας Άστρους

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου!
Χθες μέσα στο σκοτάδι της ανωνυμίας κάποιοι στο Άστρος Κυνουρίας της Αρκαδίας επιχείρησαν να παίξουν με την υγεία των κατοίκων και των παραθεριστών!
Αναρτήσανε πανό με τον κίνδυνο που συνεπάγεται από την έλλειψη οδηγού των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας!
Η αλήθεια είναι πως στο Κ.Υ του Άστρους υπηρετούν τρεις οδηγοί και υπάρχουν τρία ασθενοφόρα, υπέρ αρκετοί για να καλύπτουν τις ανάγκες της περιοχής σύμφωνα με τον μέσο όρο όλων των Κ.Υ της χώρας μας!
Ας μας εξηγήσουν οι ανώνυμοι, που μόνο με τούτη τη κυβέρνηση ανησυχούν για την υγεία των κατοίκων και των παραθεριστών, πόσοι οδηγοί θα έπρεπε να υπάρχουν σε ένα Κ.Υ με αυτή την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και με βάση τα άλλα Κ.Υ που είναι και ποιο απομακρυσμένα από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης???
Τώρα αν η κα διευθύντρια του Κ.Υ Άστρους επέλεξε να δώσει άδεια σε οδηγό, μέσα στην αιχμή της τουριστικής περιόδου της περιοχής, αυτό μόνο η ίδια μπορεί να μας το εξηγήσει, εάν και εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα
Μετάβαση στο περιεχόμενο