Ορκωμοσία 1000 νεοσυλλέκτων στην 124 ΠΒΕ

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, με εντυπωσιακές επιδείξεις αλλά με απουσία των πτήσεων των αεροπλάνων, πραγματοποιήθηκε στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη η ορκωμοσία 1000 νεοσυλλέκτων. Ορκίστηκαν 600 σμηνίτες και 400 στρατιώτες.

Την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιάννης Σταματάκος, ο πολιτευτής Αρκαδίας Γιώργος Αθανασόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΚ Αγίου Κωνσταντίνου και εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων.
Μετά την ορκωμοσία ακολούθησαν οι επιδείξεις από την ειδική ομάδα της 124 ΠΒΕ που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των συγγενών και φίλων των νεοσυλλέκτων και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο