Κώστας Βλάσης: «Μεγάλα προβλήματα στην Αρκαδία εμφανίζονται στο χώρο της Υγείας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, με τους δημοσιογράφους Νίκο Αγγελίδη και Βασιλική Χαϊνά, ήταν καλεσμένος σήμερα ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στο θέμα της προσεχούς εκλογής προέδρου της Ν.Δ., χαρακτήρισε δημοκρατικό και θεμιτό το να υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, δεν έκανε προγνωστικά για τον νικητή, επισημαίνοντας ότι προέχει η ενότητα της παράταξης.
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι στάση θα κρατήσει η Ν.Δ. απέναντι στη νέα κυβέρνηση δήλωσε : «Η Νέα Δημοκρατία, ως σταθερή δύναμη ευθύνης, θα στηρίζει μεν κάθε τι σωστό που φέρνει η κυβέρνηση, αλλά πλέον θα κάνει και σκληρή αντιπολίτευση, συνεπής στην ιδεολογία της για ένα κράτος με χαμηλούς φορολογικούς δείκτες και περιορισμό δημόσιων δαπανών κι αντίθετη με την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης».
Τόνισε ιδιαίτερα ότι σε προβλήματα της Αρκαδίας είναι πρόθυμος και ελπίζει να συνεργαστεί αρμονικά με τους δύο άλλους βουλευτές του νομού, για το καλό του τόπου μας, όπως έκανε και στην πρώτη (επτάμηνη) κοινοβουλευτική του θητεία.
Ο Κώστας Βλάσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που εμφανίζονται στην Αρκαδία στο χώρο της Υγείας – Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας κ.λ.π. – αναφέροντας χαρακτηριστικά την έλλειψη οδηγού (!) για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας. Σημείωσε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξασφάλισε πιστώσεις για 15.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο, που όμως δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αντί αυτών οι κ. κ. Τσίπρας, Καμένος και Κατρούγκαλος μεθόδευσαν την επιστροφή επίορκων υπαλλήλων με επιχείρημα το τεκμήριο αθωότητας. Τεκμήριο που ασφαλώς ισχύει και είναι σεβαστό, όχι όμως γι’ αυτούς που συλλαμβάνονται «με τη γίδα στον ώμο». Οι πολίτες, ασφαλώς, βγάζουν τα συμπεράσματά τους σιγά – σιγά για την Πρώτη και Δεύτερη φορά Αριστερά, για το «ηθικό πλεονέκτημά της», για την τακτική της και για τις τακτοποιήσεις ημετέρων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο