Σύσσωμη η Μητρόπολη Μαντινείας στη γενέτειρα του Νεομ. Παύλου (pics)

Προσκυνηματική επίσκεψη στην γενέτειρα του Νεομάρτυρος Παύλου Αροανία Καλαβρύτων, πραγματοποίησε σήμερα πλήθος πιστών από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Οι Αρκάδες συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρος από τομ Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, ο οποίος και ήταν επικεφαλής του προσκυνήματος.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας ευχαρίστησε αδελφικώς τον επιχώριο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο για την άδεια προκειμένου να επισκεφθεί, αλλά και να λειτουργήσει στην Αροανία.

Στη συνέχεια, οι προσκυνητές επισκέφθηκαν την πατρική οικία του Νεομάρτυρος Παύλου, ενώ ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος φανερά συγκινημένος τέλεσε Δέηση υπέρ υγείας και ενισχύσεως των παρισταμένων.

Τέλος, οι προσκυνητές με αισθήματα πνευματικής αγαλλίασης πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Αρκαδία.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο