Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στην Τρίπολη (video - pics)

Την Τρίπολη επισπεύσθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την ευκαιρία διανομής τροφίμων σε όσους έχουν ανάγκη.

Μετά την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομου ο Αρχιεπίσκοπος επισπεύσθηκε την Τρίπολη.

Εν όψει του Πάσχα, την Τετάρτη (28/03) το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας όσο και το πρόγραμμα της ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας «Το καλάθι του πτωχού αδελφού», παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου, του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρου, αλλά και του γενικού διευθυντή της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ.Κωνσταντίνου Δήμιτσα, προχώρησαν σε μια κίνησα αγάπης, παραδίδοντας στους υπεύθυνους των ενοριών της Τρίπολης, του Λεωνιδίου και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Μητρόπολης, δέματα με τρόφιμα, προκειμένου να δοθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.
Ο Μητροπολίτης κ.κ Αλέξανδρος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσία του στην Τρίπολη, αλλά και για τη σημαντική βοήθεια του στο Φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον γενικό διευθυντή της μη κυβερνητικής οργάνωσης «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», την ιερa Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους, την ιερά Μονή Μαλεβής, τις Μονές της ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα για το «καλάθι του πτωχού αδελφού».

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia