Αγιασμός για πρώτη φορά στο νέο κτίριο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (vid)

Μιά νέα σχολική χρονιά ἀνοίγει τή φιλόξενη ἀγκαλιά της γιά νά κλείσει μέσα της τά χαμόγελα καί τίς διαδρομές στά μονοπάτια τῆς γνώσης τῶν παιδιῶν μας.    

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και αγώνων, ο κ. Βασίλης Μπιστόλας καλωσόρισε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου στο νέο τους κτίριο.

Στην τελετή του αγιασμού παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης,ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης και Γιάννης Κατσίρης, ο ΔΣ Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πέτρος Μισθός, γονείς, εκπαιδευτικοί και βέβαια τα παιδιά του σχολείου, που δεν έκρυβαν τη χαρά τους για το νέο κτίριο.

Ο διευθυντής του Μουσικού σχολείου Βασίλης Μπιστόλας ανέφερε πως τα εγκαίνεια του σχολείου θα γίνουν τα Χριστούγεννα.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής τόνισε και αυτός τη σημασία που έχει το σχολείο για την πόλη, αλλά και την αξία της εκπαίδευσης.

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης τόνισε η Περιφέρεια δίνει μεγάλη σημασία στις εκπαιδευτικές δομές και ήδη εκτός από το Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης χρηματοδοτούνται δεκάδες άλλα σχολεία και όσον αφορά τα μουσικά, θα είναι έτοιμο σε λίγο το Μουσικό της Σπάρτης και του Άργους.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia