Δημήτρης Νικολάου: Προκλητικός και αντικομμουνιστής ο κ. Βέμμος

Στο δελτίο τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ καλεί τον κ. Βέμμο “να μας πει τι ψηφίζει αν έχει τα κότσια, για να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση στις θέσεις και τις απόψεις του φορέα που ανήκει ή στηρίζει”.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει ο κ. Νικολάου:

Επιμένει ο κ. Βέμμος με τον ύπουλο αντικομμουνισμό του!
Τι λέει τώρα;
Ότι το Κ.Κ.Ε. που έχει παράδοση στις συμμαχίες, τώρα που είναι ανάγκη, δεν συμμαχεί με κανέναν για να αντιμετωπίσουμε τα μνημόνια και τους φασίστες!
Ξεχνάει ότι έψεγε το Κ.Κ.Ε., το έλεγε ανθενωτικό, ότι στηρίζει το σύστημα, επειδή δεν συμμετείχε στο κίνημα των αγανακτισμένων και στις πλατείες όπου στο πάνω μέρος μαζεύονταν οι «αντιμνημονιακοί» φασίστες, στο κάτω μέρος οι «αντιμνημονιακοί» αριστεροί, και στα πλάγια άλλα «αντιμνημονιακά» φρούτα που έγιναν και παράγοντες της πολιτικής.
Ξεχνάει ο κ. Βέμμος ότι πριν τις εκλογές του ‘12 κυκλοφορούσε λέγοντας «τώρα ψηφίζουμε μικρά κόμματα» εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και πριν τις εκλογές του ‘15 μιλούσε για την ευκαιρία της αριστεράς εννοώντας πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ !
Τώρα , μετά το (συγχωρήστε μου την έκφραση) ξεβράκωμα των θέσεών του, μας καλεί πάλι σε ενότητα με τους Λαφαζαναίους – ΣΥΡΙΖΑ Νο2 ίσως; Με άλλα αντιμνημονιακά κινήματα της πλάκας που λειτουργούν σαν μικρότερα αναχώματα στην ριζοσπαστικοποίηση των μαζών; Ποιος ξέρει!
Ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε. Να μας πει τι ψηφίζει αν έχει τα κότσια, για να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση στις θέσεις και τις απόψεις του φορέα που ανήκει ή στηρίζει. Ένα δημόσιο πολιτικό πρόσωπο, όπως θέλει να είναι, οφείλει δημόσια και με παρρησία να πει τι ψηφίζει και να υποστηρίξει την γνώμη του.
Όλα τα άλλα ανήκουν σε αυτό που πάντα (μετά την διαγραφή του από το ΚΚΕ) έκανε και κάνει. Υπόγεια, μουλωχτά, με κλάψες, καλούσε δήθεν το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ σε ενότητα με όλους αυτούς που αποδειγμένα και εκ του αποτελέσματος και εκ των θέσεών τους (μονόδρομος της Ε.Ε. κ.τ.λ.) αποπροσανατολίζουν και υπονομεύουν το λαϊκό κίνημα, για να ρίξει μετά το δηλητήριο περί ανθενωτικών, διασπαστών κ.τ.λ.
Όσο για την συνεργασία σε τοπικό επίπεδο και για τα τοπικά προβλήματα όπως τα απορρίμματα, την έχει άσχημα λερωμένη (αλλιώς το λένε) την φωλιά του.
Ξεχνάει ο κ. Βέμμος (τι ξεχασιάρης θεέ μου) τι έκανε, όταν άλλα αποφάσισε η συνέλευση των φορέων στο Εργατικό Κέντρο, και ο ίδιος ραδιουργώντας με τον ΔΑΚίτη πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και τον επίσης ΔΑΚίτη πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ άλλαξαν και το πλαίσιο της ομόφωνης απόφασης των φορέων και την θέση και την ώρα της συγκέντρωσης! Τότε δεν τον κράξαμε γιατί θεωρούσαμε πιο σπουδαίο το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Αλλά το να μας εγκαλεί και από πάνω πάει πολύ.
Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί.
Υ.Γ. Δεν μπορεί να μιλάει για προσωπικές επιθέσεις ο κ. Βέμμος όταν σαν πρόσωπο επιτίθεται στο ΚΚΕ. Σε ποιον θα έπρεπε δηλαδή να απαντήσουμε;

Δημήτρης Νικολάου
Δημοτικός Σύμβουλος του ΚΚΕ
Δήμου Τρίπολης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο