Καθήκοντα στο Ναό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αναλαμβάνει ο Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός

Σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, εορτή του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε θεία λειτουργία στον ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως από τον νέο Ιερέα του Νοσοκομείου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γερμανό Μίχο, στον οποίο πρόσφατα ανατέθηκαν, από κοινού με τον ήδη υπηρετούντα Ιερέα, αιδεσιμότατο Ηλία Θανούκο καθήκοντα πνευματικής μέριμνας και ηθικής συμπαράστασης των ασθενών του Νοσοκομείου.

Με την παραπάνω αφορμή ο Διοικητής του Νοσοκομείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο καθώς και στον νέο Ιερέα του νοσοκομείου π. Γερμανό για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού καθώς επίσης και στους κατοίκους της Τρίπολης για την συνεισφορά τους στην ανακαίνιση του Ναού.

Ο Διοικητής και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης εύχονται στον νέο Ιερέα π. Γερμανό καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο