Τομάρας:”17 νέες προσλήψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης”(video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου,κ. Πέτρος Τομάρας για θέματα που αφορούσαν την λειτουργία του νοσοκομείου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Ob-vj1XNuRs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά ο κ. Τομάρας τόνισε πως συνεχίζουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης καθώς εγκρίθηκε ο νέος οργανισμός.Είχαν κάποιες απώλειες προϊσταμένων αλλά κάνουν ενέργειες για να τις αποκαταστήσουν.Μεταξύ άλλων τόνισε το σημαντικό έργο που κάνουν οι γιατροί του νοσοκομείου καθώς εξυπηρετούν άτομα από όμορους νομούς σε πολλές ειδικότητες.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις προσλήψεις που έγιναν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο οι οποίες ήταν:26 προσλήψεις το 2016 και 41 προσλήψεις το 2017 από τις οποίες οι 16 προσλήψεις ήταν μέσω του ΟΑΕΔ. Ωστόσο αναμένονται άλλες 17 θέσεις από τον ΑΣΕΠ από τις οποίες οι 11 θα είναι νοσηλευτές,πράγμα που θα δώσει μεγάλη βοήθεια διότι όπως είναι γνωστό υπάρχει μεγάλη έλλειψη στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ακόμα ο κ. Τομάρας μίλησε για τα οικονομικά του Νοσοκομείου και ανέφερε πως είναι πολύ καλά καθώς το όριο των δαπανών για το έτος 2017 είναι 9.230.000 από τα οποία τα 8.354.000 τα έχουν ήδη δεσμευτεί.

Από τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό έχουν πληρώσει τα 4.000.000 για να καλύψουν ανάγκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Όσον αφορά τον συγχρονισμό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με τον Ψυχιατρικό Τομέα ο κ. Τομάρας τόνισε πως αναμένουν να τεθεί σε λειτουργία καθώς απομένουν ακόμα να γίνουν κάποιες προσαρμογές.Ο συγχρονισμός αυτός είναι κάτι πολύ καλό για το νοσοκομείο και είναι αυτό ακριβώς που προβλέπει η σύγχρονη ψυχιατρική δηλαδή να έχουμε ψυχιατρικό τομέα στο Γενικό Νοσοκομείο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους...

Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -24 ΑΠΡΙΛΙΟΥΗ ανάπλαση της πλατείας Κολοκοτρώνη, αφορά τον ανασχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση του κεντρικού εσωτερικού κεντρικού κυκλοφοριακού κόμβου της, καθώς και σε επεμβάσεις (νέες δαπεδοστρώσεις και φύτευση δενδροστοιχιών) στις τέσσερις πλευρές που βρίσκονται Νότια, Δυτικά, Βόρεια και Ανατολικά της κυρίως πλατείας. Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός Κοινόχρηστου χώρου περισσότερο λειτουργικού, ασφαλούς

Τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας

H εκδήλωση για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ. στην πλατεία Άρεως.
00:02:25

Δερβένι Κορινθίας | Ένα χωριό δίπλα στο κύμα με κρυστάλλινα νερά

Το Δερβένι είναι παραθαλάσσιο χωριό - κωμόπολη της Κορινθίας...
Μετάβαση στο περιεχόμενο