Ο Δημητσανίτης επιχειρηματίας που υποδέχτηκε τον Τσίπρα στις ΗΠΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές οι περισσότεροι που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι δεν φορούσαν γραβάτες, όπως φυσικά και ο ίδιος ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Ομοίως και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν φορούσε επίσης γραβάτα.
Πιστοί στην ενδυματολογική τους συνήθεια πάντως έφεραν το επίσημο «αξεσουάρ» οι περισσότεροι υπουργοί που συνόδευαν τον Αλέξη Τσίπρα: Γραβατοφορεμένοι ήταν ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.

Ποιοι ομογενείς συμμετείχαν
Στο δείπνο συμμετείχαν οι: Έντι Ζεμενίδης (εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας και εκ των οργανωτών της συνάντησης μαζί με τον πρώην υπουργό Οικονομικών του Ιλινόις, Αλέξη Γιαννούλια), Ανθος Χρυσάνθου (tech startup translate.com), Richard Driehaus (Driehaus Capital), Martin Cabrera (Cabrera Capital), Μαρία Πάππας (γενική οικονομική ελεγκτής της Κομητείας Κουκ), Μary Barnicle (United Airlines), Michael Marks (γενικός διευθυντής της Cushman and Wakefield), Aaron Rice (Baker McKenzie), Τεντ Διαμαντίδης (Diamond Importers), Kevin Johnson (Glidepath Solutions president, Clean Capital Board), Δημήτρης Ηλιόπουλος (γενικός διευθυντής της RMB Capital) και Ηλία Μπούφης (Driehaus Private Equity).

Ο Ηλίας Μπουφης με καταγωγη από τη Δημητσανα Γορτυνιας , είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Σικαγο κ του Vanderbilt, είναι από το 2001 στέλεχος της εταιρείας συμβούλων επενδύσεων Driehaus . 
Πηγή: Σικάγο: Οι ομογενείς επιχειρηματίες πέταξαν τις γραβάτες στην συνάντηση με τον Τσίπρα

[εικόνες] | iefimerida.gr 

gortyniakanea.wordpress.com

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο