Πρόσκληση σε Αρκαδικές επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών σε έκθεση παραδοσιακών προϊόντων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση σε Αρκαδικές επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών σε έκθεση παραδοσιακών προϊόντων του γενικού επιτελείου στρατού

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Netwok, μετά από πρόσκληση του 11ου Συντάγματος Πεζικού «ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ» σχετικά με την έκθεση τοπικών παραδοσιακών προιόντων που διοργανώνει με σκοπό, την προβολή των δραστηριοτήτων, της ιστορίας και της περιοχής ευθύνης της Διοίκησης Κέντρων (IV Μεραρχία Πεζικού «Πελοπόννησος») στην οποία ανήκει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού «Αργυρόκαστρο», προσκαλεί τις Αρκαδικές επιχειρήσεις να προβάλουν τα προιόντα τους στην εν λόγω έκθεση που θα λάβει χώρα, αρχές Νοεμβρίου στο Γενικό Επιτελείο (ΓΕΣ) στο Στρατόπεδο Παπάγου, Αθήνα.

Η συμμετοχή σας στην έκθεση θα συμβάλει στην προβολή της ποικιλίας και της ποιότητας των τοπικών προϊόντων της Αρκαδίας και των παραγωγών της στο σύνολο του προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού το οποίο θα αποτελέσει τον κύριο άξονα των επισκεπτών.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να συμμετάσχουν με την διάθεση παραδοσιακών προϊόντων της Αρκαδίας σε κατάλληλες συσκευασίες για έκθεση και δειγματισμό σε ποσότητα 20 έως 30 τεμάχια ανά είδος προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σχης (ΠΖ) Θεόδωρο Δρακόπουλο, Διοικητή του 11ου Συντάγματος Πεζικού στα τηλέφωνα: 2710 391229 ή στο e-mail 11syntagmapezikou@gmail.com

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο