Μια σειρά νέων έργων σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κυνουρία ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα (προϋπολογισμού 164.000 ευρώ) στο γήπεδο του Άστρους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που διέθεσε τους απαιτούμενους πόρους, Ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης ανακοίνωσε  και μια σειρά έργων σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Κυνουρίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/8o_totbbT4Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον “οικοδεσπότη” Πανθυρεατικό και την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης.

Ουσιαστικά με αυτό το φιλικό εγκαινιάστηκε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, με  βελτίωση και διαμόρφωση των εγκαταστάσεων, καθώς και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Άστρους.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιώντας τις υποσχέσεις της, προχωράει και σε άλλες παρεμβάσεις, τόσο στο γήπεδο του Άστρους, με το στέγαστρο στην κερκίδα και την δημιουργία γηπέδου τένις, όσο και σε άλλα γήπεδα της ευρύτερης περιοχής, όπως το γήπεδο 11Χ11 στο Ξηροπήγαδο και το νέο αθλητικό κέντρο στο γήπεδο του Αχιλλέα.

Για την Περιφερειακή Αρχή, η βελτίωση των αθλητικών χώρων, αποτελεί στοιχείο ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής, βοηθά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος και προσθέτει νέες δυνατότητες, προς όφελος των δημοτών και της αθλούμενης νεολαίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο