Καμίνης:”Η ΔΗ.ΣΥ πρέπει να αρχίσει μια εκστρατεία για να φέρει το αύριο – σήμερα”(pics-video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, πραγματοποίησε επίσκεψη στους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Ih4pKaUvH2U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης σήμερα όπου μετά από συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,Πέτρο Τατούλη τον δήμαρχο Τρίπολης,Δημήτρη Παυλή,τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννη Μπουντρούκα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Αρκαδίας, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και τα μέλη του ΔΣ πραγματοποίησε ομιλία το απόγευμα  στις 19:00 στο ξενοδοχείο Μαίναλο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για τις συναντήσεις του στην Τρίπολη και όπως επεσήμανε είναι πολύ σημαντικό να γίνονται συναντήσεις με τους αυτοδιοικητικούς διότι αυτό βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων.Συχνά τα προβλήματα είναι διαφορετικά καθώς όπως ανέφερε άλλο είναι να έχεις την ευθύνη μιας μεγάλης πόλης όπως η Αθήνα και άλλο άλλα εξίσου σημαντικό και δύσκολο να προσπαθείς να διαχειριστείς έναν τεράστιο Δήμο ,με τόσα πολλά χωριά όπως ο Δήμος της Τρίπολης.

Στην συνέχεια ανέφερε πως συναντά πολύ σοβαρούς ανθρώπους,προβληματισμένους ,που ακούν προσεκτικά και μαθαίνει και ο ίδιος πάρα πολλά πράγματα και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:”Ο κόσμος της Δημοκρατικής παράταξης περιμένει επιτέλους να δει την παράταξη του να αυξάνεται και να φτάνει τα μεγάλα ιστορικά μεγέθη”.

“Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενώσουμε και να μεγαλώσουμε την παράταξη για να την κάνουμε πιο δυνατή και αξιοσέβαστη,διότι καλείται να διεκπεραιώσει έναν μεγάλο ιστορικό ρόλο.Καλείται ουσιαστικά να αλλάξει το πολιτικό σύστημα της χώρας ,ένα σύστημα που έχει φτάσει σε αδιέξοδο,ανίκανο να καλλιεργήσει έναν πολικό διάλογο,μια σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση και αντί γι’αυτό βλέπουμε σκυλοκαβγάδες” συμπλήρωσε ο κ. Καμίνης.

Ωστόσο επεσήμανε:”Πρέπει να μιλήσουμε πολιτικά,να προτείνουμε λύσεις για την χώρα μας διότι βλέπω μια μεγάλη εγκατάλειψη και μια τεράστια ανεργία.Αυτό δεν μπορεί να περιμένει άλλο,πρέπει να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις και πιστεύω εδώ η μεγάλη ιστορική παράταξη που πάντοτε έκανε τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα,πρέπει να αρχίσει πάλι μια εκστρατεία για να φέρει το αύριο-σήμερα”.

Κλείνοντας ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του για την συμμετοχή τους και το δυναμική παρουσία τους.

{gallery}kamihs{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο