Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΑΑ Παλλάδιον για τον ιατρικό τουρισμό στην “Πελοπόννησος EXPO” (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση από ΚΑΑ Παλλάδιον στην “Πελοπόννησος EXPO”  για τον ιατρικό τουρισμό και βραβεύσει του πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη για την προσφορά του στον τομέα της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην χώρα μας από την πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.540561139609159.1073741986.258863094445633%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”644″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της Προέδρου του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη.

«Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις όταν πρέπει να παλέψεις για την ζωή σου. Δεν θα ήθελα να είμαι σε κανέναν άλλο χώρο παρά δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.» είπε η κ.Καρνιαδάκη μιλώντας για την καθημερινότητα στο Κέντρο Αποκατάστασης και έκλεισε την ομιλία της χρησιμοποιώντας την φράση του Παραολυμπιονίκη κολυμβητή μας Αντώνη Τσαπατάκη πως «Όλα τα πράγματα θέλουν ψυχή.» μια φράση που πλέον αποτελεί το σύνθημα του “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”.

Η ενημέρωση συνεχίστηκε με την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση της Kerstin Seipel από τη Σουηδία που είναι φυσιοθεραπεύτρια και συνεργάτης του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. «Για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ευρώπης το 2050 θα υπάρχουν περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι παρά νέοι» σημείωσε καθώς μιλούσε για το #Healthy_ageing , πρόγραμμα που αυξάνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του κεντρικού ομιλητή κ. Γεώργιου Πατούλη.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήµαρχος Αµαρουσίου και Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισµού Υγείας με σαφήνεια και εμπεριστατωμένα ανέπτυξε το όραμά του για τον ΙΑΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥΡΙΣΜΟ στην περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και όλης της Ελλάδας. Περιέγραψε τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα τοποθετήσουν την Ελλάδα στο χάρτη του παγκόσμιου ιαματικού τουρισμού.

Ο κ. Πατούλης από τον χώρο της Peloponisow Expo στην ουσία, άνοιξε τον διάλογο για το σπουδαίο κεφάλαιο της Πελοποννησιακής οικονομίας τον #Ιαματικό_Τουρισμό και τον Τουρισμό Υγείας. Η αρχή έχει γίνει και θα πρέπει να στηθούν γερές βάσεις που θα επηρεάσουν την οικονομία όλης της χώρας. «Η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις υπόλοιπες χώρες, αντιθέτως έχει πολύ μεγαλύτερα φυσικά πλεονεκτήματα».

Βράβευση Γ. Πατούλη

Αμέσως μετά την εκδήλωση, η πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κατερίνα Καρνιαδάκη βράβευσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, τόσο για την προσφορά του στον τομέα της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην χώρα μας, όσο και για την πρωτοβουλία που ανέλαβε πρόσφατα για την ίδρυση εθνικού φορέα ιατρικού τουρισμού.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα ένα βραβείο από ανθρώπους που αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Για μένα αποτελεί στοίχημα να καταφέρουμε ως χώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης που θα βοηθήσουν στην επιστροφή των χιλιάδων νέων που έχουν φύγει από τη χώρα μας. Η αυτοδιοίκηση ενωμένη μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης PELOPONNISOS EXPO η οποία πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά από τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση εκτός από το Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη συμμετείχε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, o Βουλευτής Οδ. Κωνσταντινόπουλος, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο