Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διοργανώνει εκδήλωση για τον Ιατρικό Τουρισμό στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διοργανώνει εκδήλωση για τον Ιατρικό Τουρισμό και βραβεύει τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γεώργιο Πατούλη στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO.

Εκδήλωση με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης που έχει ο ιατρικός τουρισμός στην Πελοπόννησο διοργανώνει το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν φέτος στην έκθεση PELOPONNISOS EXPO στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 ( ώρα 8:30 μ.μ. ) στο χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου ( κτίριο Φραγκίστα – 4ο χλμ Άργους – Ναυπλίου ).
Κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας κου. Γιώργος Πατούλης.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ομιλία της Προέδρου του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κας. Κατερίνας Καρνιαδάκη η οποία θα αναφερθεί στις δυνατότητες ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Πελοπόννησο και θα ακολουθήσει η ομιλία του προέδρου ΚΕΔΕ κου. Γιώργου Πατούλη ο οποίος θα αναπτύξει το ρόλο της αυτοδιοίκησης στο θέμα της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην περιφέρεια αλλά και την ανάγκη στήριξης του εθνικού φορέα ιατρικού τουρισμού ο οποίος πλέον θα εκπροσωπεί την χώρα μας διεθνώς.
Αμέσως μετά η πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα. Κατερίνα Καρνιαδάκη θα βραβεύσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη τόσο για την προσφορά του στον τομέα της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην χώρα μας όσο και για την πρωτοβουλία που ανέλαβε πρόσφατα για την ίδρυση εθνικού φορέα ιατρικού τουρισμού στον οποίο θα συμμετέχει και το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εκπροσωπώντας τον τομέα της αποκατάστασης και της αποθεραπείας.
Με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση η πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ δήλωσε τα εξής: “Συμμετέχουμε στην έκθεση PELOPONNISOS EXPO για 2η συνεχόμενη χρονιά επειδή θέλουμε να στηρίξουμε έμπρακτα την έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. Στηρίζουμε αυτή την κοινή επιμελητηριακή – εκθεσιακή πρωτοβουλία διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι στον επιμελητηριακό χώρο συναντάται σήμερα η υγιής επιχειρηματικότητα της περιφέρειας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλού ενδιαφέροντος για τον ιατρικό τουρισμό προσπαθώντας να ανοίξει καινούργια μονοπάτια ανάπτυξης σε αυτό τον ευλογημένο τόπο.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων εταιρικής ευθύνης του Κέντρου μας.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς η παρουσία του κου. Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση του Κέντρου μας και καλούμε όλο τον κόσμο να προσέλθει στην εκδήλωση της Πέμπτης 28/9/17 και να επισκεφτεί την έκθεση PELOPONNISOS EXPO. Εμείς θα σας περιμένουμε στο περίπτερο 85 της έκθεσης για να τα πούμε από κοντά και να ενημερώσουμε για όλες τις διαφορετικές υπηρεσίες οι οποίες αφορούν όχι μόνο στην αποκατάσταση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας – θέμα τεράστιας σημασίας για όλες τις φάσεις της ενήλικης ζωής μας.
Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι καλή επιτυχία στην έκθεση PELOPONNISOS EXPO, καλά αποτελέσματα στους εκθέτες και… καλό ταξίδι στους επισκέπτες”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο