Πρόγραμμα επιδότησης 100% για ανέργους και ελεύθερους επαγγελματίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης* «ΛΥΣΗ», διοργανώνουν, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ,  ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, κτίριο Φραγκίστα, (4οχιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου). 

Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και η ενημέρωση του θεσμού της διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

2η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Η Αργολίδα υποδέχεται τη δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

H Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ετοιμάζεται το 2017 για μια ακόμη επιτυχημένη και μεγάλη διοργάνωση, όπου στόχος μας είναι η καθιέρωση του θεσμού και η ανάδειξη της Έκθεσης ως μια διοργάνωση ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2017 στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα.

Περισσότερες πληροφορίες στην www.peloponnisosexpo.gr

ΑΥΞΗΣΗ 23% ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ

Αύξηση 23% παρουσίασαν τον Αύγουστο οι ταξινομήσεις καινούριων επιβατικών με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ). Συνολικά, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά 9% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2016. Σημειώνεται πως η αγορά αυτοκινήτου κατά το οκτάμηνο του 2017 βρίσκεται -68,1% χαμηλότερα ως προς το μέσο όρο προ κρίσης (2000-2009).

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2017

Αισιοδοξία για την αύξηση του ΑΕΠ το 2017 εκφράζει το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο, ενώ για το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού εκτιμά ότι διαμορφώνεται σε αντίστοιχα με τα περσινά επίπεδα, γεγονός που καθιστά εφικτό το στόχο για 1,75% του ΑΕΠ το 2017. Στην έκθεση του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα, το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο διαπιστώνει επίσης οτι οι δείκτες οικονομικού κλίματος και καταναλωτικής εμπιστοσύνης εμφανίζουν σταθερή βελτίωση, η μεταποίηση εμφανίζει θετικά σημάδια, ενώ σημαντική κάμψη παρουσιάζει ο κατασκευαστικός κλάδος. Η ανεργία, σύμφωνα με την έκθεση, παρουσιάζει σταθερή μείωση για έκτο συνεχή μήνα και διαμορφώνεται στο 21,2%.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ 100% ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η 2η περίοδος υποβολών για τη δράση των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄Κύκλος του ΕΠΑνΕΚ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 11.10.2017.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, για την έναρξη/υποστήριξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους σε αυτοτελή επαγγελματικό χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο