Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρόεδρος προοδευτικού συλλόγου Νεστάνης: Ο Σύλλογος μας δεν είναι ενός ανδρός με μέλη πιόνια και αναξιόπιστο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος προοδευτικού συλλόγου Νεστάνης: Ο Σύλλογος μας δεν είναι ενός ανδρός με μέλη πιόνια και αναξιόπιστο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος προοδευτικού συλλόγου Νεστάνης: Συνεχίζουμε το παραγωγικό μας έργο δεν επηρεαζόμαστε από όσους λειτουργούν κακόβουλα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ / ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΣΤΑΝΗΣ


Με την παρούσα μου απευθύνομαι κατά κύριο λόγο στους ολίγους εκείνους ( ευτυχώς μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού ) συμπατριώτες μου Νεστανιώτες που ως χόμπι και συνήθεια έχουν να σκέπτονται να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται κακόβουλα , κακοπροαίρετα και μισαλλόδοξα σε ότι σχετίζεται με την δραστηριότητα του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .
Τα στίγματα αυτής τους της συμπεριφοράς που σημάδεψαν το καλοκαίρι που πέρασε διαβάλλοντας το έργο του Συλλόγου μας , ευτυχώς δεν αλλοιώνουν το αποτέλεσμα και ούτε μειώνουν την διάθεση και την προσπάθεια των μελών του για την συνέχεια του παραγωγικού του έργου .
Απλά αναδεικνύουν την εγωπάθεια τους , τον κομπλεξικό τους χαρακτήρα και την μισαλλοδοξία τους που συνοδεύεται με την κακή συνήθεια να κρίνουν και να επικρίνουν από απόσταση χωρίς να συμμετέχουν .
Ο Σύλλογος μας είχε έχει και θα έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους που επιθυμούν να προσφέρουν , να προτείνουν , να ενημερωθούν , ακόμη ακόμη και να απαιτήσουν την επίδειξη στοιχείων και αποδεικτικών που τεκμηριώνουν την απόλυτη διαφάνεια της λειτουργίας του .
Ο Σύλλογος μας δεν είναι Σύλλογος ενός ανδρός με μέλη πιόνια και αναξιόπιστο Διοικητικό Συμβούλιο. Λειτουργεί με πλήρες 9μελές Δ/Σ και με 180 ενεργά μέλη που κάθε χρόνο καταθέτουν την συνδρομή τους και την υποστήριξη τους στο έργο του .
Συντάσσει και δημοσιεύει επίσημο ισολογισμό και απολογισμό των πεπραγμένων του ως και την διαχείριση του ταμείου του , όπως θα πράξει και την φετινή χρονιά.
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτοί οι ολίγοι να διαβάλλουν και να παρεμποδίζουν το έργο του και αντί αυτού το μόνο καλό που θα μπορούσαν να προσφέρουν στο χωριό μας είναι σιωπώντας και μένοντας στο περιθώριο να αφήσουν αυτούς που αγαπούν και έχουν την διάθεση της προσφοράς να συνεχίσουν το έργο τους .
Εάν συνεχίσουν όμως με αυτή την συμπεριφορά να είναι σίγουροι ότι η ίδια η μικρή μας κοινωνία θα τους απομονώσει και θα τους θέσει οριστικά στο περιθώριο , με κίνδυνο τον διχασμό.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ