Ο ζωγράφος και καθηγητής εικαστικών Νίκος Τσαρουχάς στην αίθουσα Τεέχνης Μπότης Art

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αίθουσα Τέχνης Μπότης Art και το κατάστημα Μπότης με είδη εσωτερικής διακόσμησης και μικροέπιπλα συμμετέχουν στις 30/08 ημέρα Τετάρτη στη νύχτα SHOCK PRICE .

Μόνο για αυτή τη νύχτα θα υπάρχουν πολύ μεγάλες προσφορές και επιπλέον εκπτώσεις των ήδη μειωμένων λόγω εποχιακών εκπτώσεων τιμών.

Την νύχτα αυτή και από τις 09:00 μέχρι τις 11:00 μ.μ θα φιλοξενηθεί στην Aίθουσα Τέχνης Μπότης Art o ζωγράφος και καθηγητής εικαστικών Νίκος Τσαρουχάς ,όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ποζάρουν για μια καρικατούρα, προσφορά της Αίθουσας Τέχνης Μπότης Art.

Για μερικές από τις προσφορές μας μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα μας www.botis.gr και στο Facebook botis.gr Πινακες ζωγραφικής Κορνίζες ειδικές κατασκευές Εικαστικό δώρο Σπίτι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο