Trekking Hellas Arcadia: Νυχτερινό Rafting στον Λούσιο – Αλφειό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε λίγες νύχτες που το φεγγάρι θα γεμίσει φως, ετοιμαστείτε για ένα rafting μαγικό που θα φωτίσει τις στιγμές μας και θα διώξει την κακοκεφιά των τελευταίων ημερών!! Τη ζωή μας πρέπει να την γεμίζουμε με όμορφες εμπειρίες που θα μας κάνουν όσο πιο πολύ χαρούμενους και δυνατούς γίνεται. Για αυτό μοιραστείτε μαζί μας μια βαρκάδα κάτω από το φως της πανσελήνου την 1η Αυγούστου στα ποτάμια μας Λούσιο και Αλφειό και αφήστε τη μαγεία να σας αγγίξει!!

 

Η κατάβαση θα διαρκέσει πάνω από 1,5 ώρα μέσα σε ένα πρωτόγνωρο για εσάς περιβάλλoν. Οι σκιές των δένδρων θα εναλλάσσονται με το φως του φεγγαριού ενώ θα υπάρχουν σημεία όπου θα επικρατεί απόλυτο σκοτάδι, αφού η βλάστηση δεν θα επιτρέπει στο φως να εισχωρεί μέσα στο ποτάμι, εμείς θα γλιστράμε στο άφαντο νερό του ποταμού. Καθώς προχωράμε το τοπίο αλλάζει και το σκοτάδι δίνει την θέση του στο φως του φεγγαριού.

Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 1-8-15 και 29-8-15

19:30 Άφιξη στη βάση μας στο χωριό Μάραθα ( Βλαχόρραφτη ). Από εκεί μεταφερόμαστε στην κατασκήνωση για να τακτοποιηθούμε και να γνωρίσουμε το χώρο. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα αρχίζει η προετοιμασία για την νυχτερινή κατάβαση. Αμέσως μετά μεταφερόμαστε στην εκκίνηση της διαδρομής. Εκεί ξεκινάμε την καταβαση κάτω από το φως της πανσέληνου.

Η κατάβαση ολοκληρώνεται στο σημείο της κατασκήνωσης ( Γεφύρι Κούκου ) όπου μας περιμένoυν ζεστά hot dogs, κρασί,μπύρα,τσίπουρο και φυσικά καλή παρέα.
Γνωριμία της ομάδας με τον γύρο χώρο της κατασκήνωσης και τακτοποίηση της στις σκηνές ή επιστροφή στη βάση και αναχώρηση

ΚΥΡΙΑΚΗ 2-8-15 και 30-8-15

Η ομάδα ξυπνά και παίρνει το πρωινό της στην κατασκήνωση και έχει ελεύθερο χρόνο για κολύμπι στις βάθρες του καταρράκτη.

Μπορείτε την Κυριακή να επιλέξετε μια από τις άλλες μας δραστηριότητες (rappel, monoraft, hot dog) ή απλά να γνωρίσετε τα όμορφα αξιοθέατα της περιοχής όπως το Μουσείο υδροκίνησης Δημητσάνας και το Λαογραφικό μουσείο Στεμνίτσας.

 

www.trekking.gr

 

Trekking Hellas Αρκαδίας

Κολίντζας Τρύφωνας: 6974 459753
Μορφωνιός Tάσος: 6974 925007,
Μπουντρούγκας Γιώργος: 6973 564284
Τηλ. Βάση Βλαχοράπτης.: 27910 25978, fax: 2710 231276
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Αναξαγόρα 5 , 22100, Τρίπολη
arcadia@trekking.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο