Ένταση στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι διαμαρτυρίες των αγροτών για την παρουσία αστυνομικών (pics/video)

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τρίπολη

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/g4RefDu_txA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Πιο συγκεκριμένα αγρότες της ΟΑΣΠΠ που συγκεντρώθηκαν στην Τρίπολη για την παμπελοποννησιακή διαμαρτυρία τους ενοχλήθηκαν από την παρουσία της αστυνομίας που βρέθηκε στο χώρο και έτσι δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί και οι στιγμές έντασης με τους αγρότες να καταγγέλλουν τόσο τη στάση των αστυνομικών όσο και της προϊσταμένης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αρχικά αντιπροσωπεία αγροτών ζήτησε από την προισταμένη κα.Φάσσου την απομάκρυνση των αστυνομικών που βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου – κάτι που δεν έγινε – και έτσι μετά από λίγα λεπτά κατάφεραν να παραμερίσουν τους αστυνομικούς και να μπoυν στο γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου και επέδωσαν ψήφισμα.

Οι αγρότες μετά από την ένταση που προκλήθηκε με τους αστυνομικούς έκαναν λόγο για μικροτραυματισμούς, ενώ επέρριψαν ευθύνες για τη στάση των αστυνομικών στον διευθυντή της αστυνομίας.

Η κυρία Φάσσου με τη σειρά της ανέφερε πως η υπηρεσία δεν είχε ενημερωθεί για την παρουσία των αγροτών, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως ουδέποτε κάλεσε την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγρότες μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισκέφθηκαν και τον ΕΛΓΑ.

19691590 10212126745276454 1246408220 n

“Αγωνιζόμαστε, με νύχια και με δόντια για να μην μας πάρουν τα χωράφια και τα ζώα μας. Για να μπορούμε να παράγουμε και από το μόχθο μας, να ζουν με αξιοπρέπεια οι οικογένειές μας. Πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε. Κορυφώνουμε αυτό το αγωνιστικό δεκαήμερο μαζικά και δυναμικά. Συνεχίζουμε αποφασιστικά για τη μαζικοποίση των Αγροτικών Συλλόγων, τη δημιουργία νέων. Η οργάνωση της μικρομεσαίας αγροτιάς στους ΑΣ, ο ενιαίος και συντονισμένος αγώνας μας ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ και των εκάστοτε κυβερνήσεων, είναι ο δικός μας μονόδρομος για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!”, ανέφεραν οι αγρότες σε ανακοίνωση τους για την παμπελοποννησιακή συγκέντρωση που έλαβε χώρα σήμερα στην πόλη της Τρίπολης.

AAQ232

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο