Ιουλίου 03, 2015

Τρίπολη: Συγκέντρωση στήριξης της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη

Όπως είχε ανακοινωθεί από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην πλατεία Πετρινού Τρίπολης, ενόψει και του δημοψηφίσματος της Κυριακής, συγκέντρωση στήριξης για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ.

Μεταξύ των συμμετεχόντων, ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Ανδ. Λυκουρέντζος, οι βουλευτές Αρκαδίας, Κ. Βλάσης και Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης, Γ. Σμυρνιώτης, ο πρώην δήμαρχος Δημητσάνας, Σπ. Μαλεβίτης, ο δημοτικός σύμβουλος, Κ. Ταλούμης, ο πρώην δήμαρχος Κορυθίου και αντιδ/χος, Γ. Καρλής, ο πρώην αντιδ/χος και δημοτικός σύμβουλος, Στ. Κουκάκης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τρίπολης, Γ. Θεοδωρακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γ. Μπουντρούκας, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α, Αρ. Μπρουμάς, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΕ, Δημ. Λουκάς, άλλοι παραγωγικοί φορείς και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.


Ομιλίες δεν πραγματοποιήθηκαν, παρά μόνο προβολή σε προτζέκτορα, δηλώσεων και σποτ σχετικών με την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την Ευρώπη.
Διοργανωτές ήταν το κίνημα «ΑΡΚΑΔΙΑ: ΝΑΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ», που είχε απευθύνει την πρόσκληση για συμμετοχή.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia