Μεταφορές χρημάτων με ένα κλικ και ανάληψη σε 10′

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Δήμαρχος Τρίπολης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια γευμάτων για τη σίτιση των μαθητών του μουσικού σχολείου Τρίπολης» με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει τιμής και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα γεύματα καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας.

ΥΠ.ΟΙΚ.: ΝΕΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Την επιβολή προστίμων από 500-1.000 ευρώ για μη έκδοση ή ανακριβή έκδοση αποδείξεων ή τιμολογίων και στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν υπάγονται στον ΦΠΑ, όπως τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και οι γιατροί, προβλέπουν, μεταξύ πολλών άλλων, οι διατάξεις ενός νέου πολυνομοσχεδίου που κατέθεσαν στη Βουλή 10 υπουργοί και μια υφυπουργός. Επιπλέον, με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου αναστέλλεται για δύο ακόμη χρόνια, για το 2017 και το 2018, η εφαρμογή του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ για τα αγροτεμάχια.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

Τη μεταφορά χρηματικών ποσών από τη μία τράπεζα στην άλλη μέσα σε λίγα λεπτά και με την άμεση διάθεσή τους στους δικαιούχους στους οποίους πιστώνονται προσφέρουν δύο νέες υπηρεσίες online πληρωμών που παρέχονται από τις τράπεζες. Με τις υπηρεσίες αυτές απλουστεύονται οι διαδικασίες και μειώνεται δραστικά ο χρόνος ολοκλήρωσης στις μεταφορές χρηματικών ποσών. Σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ο δικαιούχος θα μπορεί σε δευτερόλεπτα να πιστώνεται έως 500 ευρώ και σε λιγότερο από 10 λεπτά μεγαλύτερα ποσά, ακόμη και αν διατηρεί λογαριασμό σε τράπεζα διαφορετική από εκείνη του πληρωτή.

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Παρατείνεται από τη λήξη της (31-5-2017) και έως τις 30-9-2017 η προθεσμία υπαγωγής φορολογουμένων που δεν έχουν υποβάλει δήλωση ή έχουν υποβάλει ελλιπή ή ανακριβή δήλωση στο καθεστώς της οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών, με τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή. Με την τροπολογία προβλέπεται αύξηση του συντελεστή τυχόν οφειλόμενου πρόσθετου φόρου επί του κύριου φόρου:   Από 10% σε 12% για τις τροποποιητικές δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τις 31-5-2017. Από 15% και 30%, σε 18% και 36%, αντίστοιχα, για τις κατά περίπτωση δηλώσεις φορολογουμένων, που υποβάλλονται από 1-6-2017 έως 30-9-2017, μετά την κοινοποίηση της σχετικής εντολής ελέγχου από τη φορολογική διοίκηση.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δεύτερα 19 Ιουνίου το επόμενο σεμινάριο

 Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network,  για τα διαδραστικά σεμινάρια, «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των  Μικρών  και Μικρομεσαίων  Οικογενειακών Επιχειρήσεων έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και τις δύο σειρές σεμιναρίων.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Ιουνίου στις  5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης  Μαρτίου & Πανός 21.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο