Ορκωμοσία Γ ΕΣΣΟ 2017 στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη (pics – video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2017 Γ’  ΕΣΣΟ στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/JYbAzbqiKyA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους νεοσύλλεκτους οπλίτες, διότι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και έτσι τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Πάρα πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων που βρέθηκαν στην Αεροπορία από πολλές περιοχές για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στην Τρίπολη.

Τα συναισθήματα συγκίνησης κυριάρχησαν από τους οικείους ανθρώπους των ορκισθέντων οπλιτών,οι οποίοι χειροκροτούσαν και αναφωνούσαν «μπράβο!».

{gallery}orkomosia124pbe{/gallery}

video σε λίγο…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To KAA ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναζητά Quality Assurance Specialist

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλάδιον,  είναι ένας χώρος...

Τροχαίο ατύχημα στην Τρίπολη – Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι (pics)

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο