Ακόμα ένα “χτύπημα” στους παραγωγούς του Δήμου Τρίπολης από νέα χαλαζόπτωση (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νέα χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στις 24/05 επέφερε ένα ακόμα πλήγμα στους παραγωγούς του Δήμου Τρίπολης – Πριν προλάβουν να κλείσουν οι “πληγές” από τον παγετό της 23ης Απριλίου, νέα προβλήματα έρχονται να βαρύνουν τις πλάτες των αγροτών…

[iframe width=”650″ height=”3165″ src=”https://www.youtube.com/embed/pRCdn69MSqM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σύμφωνα με τα όσα μας γνωστοποίησε ο κ.Γεωργανόπουλος από τη χαλαζόπτωση της 24ης Μαίου σημειώθηκαν ζημιές κυρίως στις περιοχές Πηγαδάκια και Βούρβουρα. Τις περιοχές αυτές επισκέφθηκε ήδη κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για να καταγράψει μια πρώτη εικόνα.

Ζημιές καταγράφηκαν όμως και στην Ασέα, όπου και βρίσκεται σήμερα το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ,  σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Γεωργανόπουλου.

“Πέραν από τον παγετό και το χαλάζι, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα και από την έντονη βροχόπτωση, στο σανό που είχαν μαζέψει οι αγρότες στην περιοχή του Λεβιδίου”, τόνισε ο κ.Γεωργανόυλος, ενώ συμπλήρωσε πως υπάρχουν προβλήματα στον κάμπο της Μαντινείας που εντοπίζονται κυρίως στην παραγωγή κερασιών και σκόρδων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το 20 τοις εκατό των αποζημιώσεων που δεν έχουν καταβληθεί ακόμα στους παραγωγούς (που έχουν λάβε ήδη το 80 τοις εκατό) αναμένεται να καταβληθεί στο τέλος Σεπτέμβρη.

(φωτογραφία αρχείου)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο