Ο εορτασμός της επετείου της Μάχης των Δολιανών (video – pics)

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η 196η επέτειος της Μάχη των Δολιανών στα Ανω Δολιανά. Ο εορτασμός ξεκίνησε με τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία στο ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ στη συνέχεια το τελετουργικό μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο, στην πλατεία με την επιμνημόσυνη δέηση

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/tj4OS3E0REs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Κουτρουμπής ενώ μετά την κατάθεση των στεφανιών και τα ποιήματα από τους μαθητές, το χορευτικό του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Το παρών στον εορτασμό έδωσαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γ. Παπαηλιού, ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Π. Μαντάς, οι π/σ κκ. Μπακούρης, Κατσίρης και Ντάνος, ο αντιδήμαρχος κ. Γκαύρος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ κ. Γ. Καμπύλης. μέλη της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης του ΔΣ, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, ο πρόεδρος της τ/κ Δολιανών κ. Καζάς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

{gallery}doliana_maxi{/gallery}

astrosnews.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο