Απριλίου 10, 2017

Ο Μ. Σφακιανάκης στο PNA.GR: "Το διαδίκτυο είναι φως - Πρέπει να μάθουμε πως να το χρησιμοποιούμε" (video)

Μια ημερίδα με μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στην Τρίπολη από το Κέντρο Πρόληψης και τον Δήμο Τρίπολης με θέμα τις «Διαδικτυακές διαδρομές υψηλού κινδύνου» στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης – Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του pna.gr ο Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας εξειδικευμένος ερευνητής σε θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης.Αμέσως μετά το πέρας της ημερίδας ο κ.Σφακιανάκης μίλησε στην κάμερα του Pna.gr για το διαδίκτυο, το οποίο μάλιστα το χαρακτήρισε ως «φως».

«Το διαδίκτυο είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε θέματα τεχνολογίας στον κόσμος. Το διαδίκτυο είναι φως. Πρέπει να μάθουμε, πως θα χρησιμοποιούμε όμως αυτό το φως. Κάποιοι έχουν δαιμονοποιήσει το ιντερνέτ και κάποιοι νομίζουν, πως έχουν τον σατανά στο σπίτι τους», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε:

«Όλοι πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε το διαδίκτυο. Η ασφαλής πλοήγηση είναι μονόδρομος. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε τις βασικές αρχές μέσα από site όπως το cyber alert είτε μέσα από το ινστιτούτο μας CSI. To ινστιτούτο μας έχει έρθει στη ζωή μας για να μας μάθει το διαδίκτυο μέσα από ημερίδες και συνέδρια, αλλά και να μας πει πως μπορούμε να κερδίσουμε μέσα από το διαδίκτυο.

Να μάθουν οι επιχειρηματίες πως μπορούν να κερδίσουν περισσότερα από το διαδίκτυο. Εκεί θα γίνει μια μεγάλη συνεργασία, έχουν ήδη μπει οι υπογραφές και θα ανακοινωθεί σήμερα».

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia