Πασχαλινή γιορτή για τετράποδους φίλους με “άρωμα” Τρίπολης (pics)

Μια πρωτότυπη πασχαλινή τετραποδο-γιορτή διοργανώθηκε χθες 2/4/17 το πρωί στο πάρκο Φλοίσβου με φιλανθρωπικό και φιλοζωικό χαρακτήρα.

Η Μαρία Κακώνη με καταγωγή από την Τρίπολη επικεφαλής της διοργάνωσης κ ιδρύτρια της ομάδας Μαλτεζ Μαριος πρόεδρος φιλόζωων ιδιοκτητών και φίλων ράτσας μαλτεζ και οχι μονο.Τα μέλη της ομάδας είναι περίπου 2600 από Ελλάδα κ εξωτερικό το παρών έδωσαν τα 250!!!

Οι φιλόζωοι φιλοι προσέφεραν προϊόντα για το δεκατιανό γεύμα των κοριτσιών ηλικίας 6-16ετων που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά καθώς κ τροφές κ φάρμακα για την φιλοζωική Αδέσποτη Ελπίδα !Η Μαρία Κακώνη κ ο Μάριος της έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια η οποία ειχε επιτυχές αποτέλεσμα.

Οι φιλόζωοι ιδιοκτήτες της ομάδας του Μάριου και της Μαρίας κατάφεραν μεσα απο τις συναντήσεις τιυς να προσφέρουν έμπρακτα το πολυτιμότερο αγαθό την αγάπη!!Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους για αυτήν την φιλανθρωπική και φιλοζωική τους προσπάθεια.

{gallery}pasxalini_giorth_tetrapoda{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο