H AEK θέλει να υιοθετήσει τη σκυλίτσα που έβαψαν οπαδοί της στη Μεγαλόπολη

Αφότου καταδίκασε την ανατριχιαστική ιδέα κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών να βάψουν με σπρέι το τρίχωμα σκυλίτσας στη Μεγαλόπολη, η ΠΑΕ ΑΕΚ εντόπισε το αδέσποτο ζώο και εξέφρασε την προθυμία της να αναλάβει τη φροντίδα του…

Η εντελώς ανεγκέφαλη κίνηση ομάδας αγνώστων οπαδών να κακοποιήσουν μία μαύρη σκυλίτσα, ζωγραφίζοντας με κίτρινο σπρέι το όνομα «ΑΕΚ» στο τρίχωμά της και λερώνοντας τη μουσούδα της με το ίδιο χρώμα, ενεργοποίησε τα ανακλαστικά του κόσμου του Διαδικτύου και της ίδιας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα, η Ενωση προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη φροντίδα της σκυλίτσας, ακόμη και να την υιοθετήσει. Φαίνεται ότι αφότου με ανακοίνωσή τους καταδίκασαν απερίφραστα το περιστατικό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ άρχισαν να αναζητούν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η σκυλίτσα, μέσω του Διαδικτύου. Τελικά το σκυλί το είχε ήδη εντοπίσει μία κοπέλα, στη ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης. Και η ίδια ανέλαβε να τη φροντίσει.

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησαν μαζί με την κοπέλα και της γνωστοποίησαν ότι η ομοσπονδία προθυμοποιείται να αναλάβει την υιοθεσία και τη φροντίδα του σκυλιού ή να βοηθήσει όπως μπορεί. Ωστόσο η ίδια έδειξε ότι θέλει να κρατήσει τη σκυλίτσα η οποία, επομένως, βρίσκεται σε καλά χέρια.

Η κακοποίηση της σκυλίτσας σόκαρε τον κόσμο όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες αρχικά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνοδεύονταν από τον τίτλο «Ντροπή». Η αδέσποτη σκυλίτσα της φωτογραφίας εντοπίστηκε να τριγυρίζει στην περιοχή της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία μόνη και φοβισμένη, έχοντας στο σώμα της σχεδιασμένο με σπρέι το όνομα της «ΑΕΚ» αλλά και κίτρινη μπογιά στη μουσούδα της.

Οι εικόνες έφτασαν και στην κατοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ που έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook:

«Μας γνωστοποιήθηκε μέσω social media η σχετική φωτογραφία, που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού, είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος και την κουλτούρα των φιλάθλων της ομάδας μας».

protagon.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • αεκ
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο