ΑΡΚΑΔΙΑ: “Έρχονται” οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ – Ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θετικά νέα για τους πληγέντες της Αρκαδίας μετά τα κύματα κακοκαιρίας που έπληξαν την περιοχή «έφερε» με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος κ.Γεωργανόπουλος.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον ΕΛΓΑ του γνωστοποίησαν πως εντός της εβδομάδας θα κοινοποιηθούν τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για όλους τους πληγέντες της Αρκαδίας, τονίζοντας μάλιστα πως τα πορίσματα των αποζημιώσεων αποτυπώνουν την πραγματικότητα. «Πρέπει να αναφέρουμε πως όσοι δεν έχουν καταβάλλει τις ασφαλιστικές εισφορές, δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα», ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε πως τα χρήματα για την Αρκαδία ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο