Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Καστριτοχωριτών Αττικής (video - pics)

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Hall στο Περιστέρι, την Κυριακή 5/2/2017, διακόσιοι περίπου Καστριτοχωρίτες από κάθε γωνιά της Αττικής και όχι μόνο κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, φάγαμε, ήπιαμε και γλεντήσαμε  ως αργά το απόγευμα.

Το ετήσιο αντάμωμα του Συλλόγου ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Γιάννη Κωνσταντέλλου ο οποίος ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ξένη Κωνσταντέλλου, Γιάννη Κατσιάβο, Κώστα Κόκκωνα και Τάκη Κανέλη καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχόμενος υγεία και χαρά.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Καστρίου Χρήστο Κόκκωνα, τον Βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Βλάση, την συντοπίτισσα Πολιτευτή της Ν.Δ Εύη Τατούλη,... τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και συντοπίτη μας Βασίλη Γιαννακάκο και τον επίτιμο Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Ελλάδος και συμπρατριώτης μας Γιώργο Ζαραφέτα.

Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης που έδωσε την ευκαιρία στους Καστριτοχωρίτες της Αττικής να βρεθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές και νέα και να γλεντήσουμε με χορό και τραγούδι, παραδοσιακά και καστριτοχωρίτικα! 

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia