Απαντήσεις για τη νοερά προσευχή από τον Μητροπολίτη κ.κ Αλέξανδρο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαντήσεις για τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν για την ημερίδα με θέμα “η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς» που πραγματοποιήθηκε από το εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, έδωσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/fVeMNcTW_wA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Το θέμα είναι σπουδαίο και μοναδικό. Η προσευχή είναι τόσο αναγκαία στον άνθρωπο όσο και ο αέρας για να ζήσει. Η προσευχή χωρίζεται σε κατηγορίες όπως η δημόσια προσευχή και λατρεία που γίνεται στους ναούς από το πλήθος των χριστιανών Επειτα έχουμε την κατ΄ιδίαν προσευχή του καθενός μας, όπου εκεί γίνεται ο διάλογος μας με τον Χριστό. Τέλος έχουμε τη νοερά προσευχή που είναι απλή και εύκολη ώστε ο κάθε χριστιανός να μπορεί σε οποιοδήποτε χώρο να προσεύχεται. Και αυτή είναι άκρως ωφέλιμη για τον άνθρωπο”, ανέφερε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, ενώ συμπλήρωσε: “Κάναμε λάθος. Πιστέψαμε στον άνθρωπο και παραμερίσαμε το Θεό. Φορτωθήκαν οι άνθρωποι χιλιάδες προβλήματα χωρίς να έχουν το στήριγμα του Χριστού. Ευτυχείς είναι αυτοί που αναθέτουν σε εκείνον το πρόβλημα τους και ζητούν από το Θεό έλεος, ειρήνη και βοήθεια”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο