Συνεχίστηκε το λευκό σκηνικό στην πόλη της Τρίπολης (video-pics)

Το πρωί της Δευτέρας 16/01 μια νέα χιονόπτωση πέρασε από την Τρίπολη χωρίς μεγάλη ένταση και χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρωί της Δευτέρας 16/01 μια νέα χιονόπτωση πέρασε από την Τρίπολη χωρίς μεγάλη ένταση και χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/e2XOA1QEiRw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ένα λευκό πέπλο σκέπασε την πόλη της Τρίπολης δημιουργώντας πολύ όμορφες εικόνες.

{gallery}xionia_tripoli_2{/gallery}

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας

https://www.youtube.com/live/hrg4f5Tpm6Y Σας γνωστοποιούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας...

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

https://www.youtube.com/live/V07BFJy5Hls Τακτική συνεδρίαση, Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, και ώρα 15:00...
00:01:32

Ναός του Ηφαίστου: Το Καλύτερα Διατηρημένο Μνημείο της Αρχαίας Αθήνας (βίντεο)

Ο Ναός του Ηφαίστου, γνωστός και ως «Θησείο», είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μνημεία της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής, αφιερωμένος στον θεό της φωτιάς και της μεταλλουργίας. Κατασκευάστηκε τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή πολιτιστικής ακμής για την Αθήνα, και σήμερα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εικόνα της κλασικής αρχιτεκτονικής και της σημασίας της δημιουργικότητας στην αθηναϊκή κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ