Τμήματα αγγλικών για ενήλικες – Πτυχίο σε 6 μήνες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίστε το ταξίδι της μάθησης – Τμήματα αγγλικών για όλα τα επίπεδα! Ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Το φροντιστήριο Μπουρτσουκλή σας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσετε τα αγγλικά σας μέσα σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και να αποκτήσετε πιστοποίηση από το ΑΣΕΠ μέσα σε έξι μήνες.

Η φράση γηράσκω αεί διδασκόμενος είναι πιο επίκαιρη από ποτέ στις μέρες μας. Κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, όλο και περισσότεροι προσπαθούν να αυξήσουν τις γνώσεις και τα πτυχία τους και από αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά, οι ξένες γλώσσες!

Εδώ και τρία χρόνια στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή παρέχουμε ταχύρρυθμη εκμάθηση αγγλικών ειδικά σχεδιασμένη για ενήλικες. Μέσα σε περίπου 6 μήνες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το πτυχίο της επιλογής τους.

Τα κίνητρα ποικίλουν. Άλλοι θέλουν να παραμείνουν σε κάποια δουλειά, άλλοι να κυνηγήσουν μια καινούρια και άλλοι το επιλέγουν… έτσι για διασκέδαση, σα χόμπι. Οι περισσότεροι ίσως φαντάζεστε πως μια τάξη με ενήλικες θα υπολείπεται φρεσκάδας και ζωντάνιας, πως τα μαθήματα θα είναι βαρετά, γεμάτα πειθαρχία και μονοτονία, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα! Κάθε μάθημα έχει χαμογελαστά πρόσωπα, θετική ενέργεια και χιούμορ.

Τα διαφορετικά επαγγέλματα διανθίζουν το μάθημα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, και φυσικά απορίες για επεξηγήσεις και έμφαση στις λεπτομέρειες έρχονται αβίαστα από τους μαθητές, κάνοντας το μάθημα να σφύζει από ζωή και γνώση.

Θαυμάζω απεριόριστα όλους μου τους μαθητές! Επειδή μέσα στο χάος των καθημερινών υποχρεώσεών τους έχουν το κουράγιο και την όρεξη να ξαναγίνουν μαθητές και να αυτοβελτιωθούν, είναι πάντα χαρούμενοι και σχεδόν πάντα επιμελείς… χε χε. Τους χρησιμοποιώ διαρκώς σαν παράδειγμα όταν μιλάω στους μικρότερους μαθητές μου για να τους τονίσω πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, πως έχουμε απεριόριστες δυνατότητες και πως ποτέ δεν είναι αργά.

Η δική μου πραγματική ανταμοιβή είναι η χαρά στα πρόσωπά τους όταν πετυχαίνουν τους στόχους τους και ξέρω πως βοήθησα κι εγώ σε αυτό. Αν θέλετε κι εσείς να συνεχίσετε τα αγγλικά σας και έχετε λίγη διάθεση…

Join us!

Νίκη Κουταλιανού,
Διευθύντρια Σπουδών
ΚΞΓ Μπουρτσουκλή

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο