ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: “Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…”

Στις 2-4-2016 πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα του Καρδιολογικού τμήματος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.

Μία εξαίρετη Επιστημονική εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε η εμπειρία του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου , το οποίο αποτελεί πνευματικό τέκνο του Διευθυντού Κου Δημητρίου Χρυσού. Στα πλαίσια της εκδήλωσης σε μία σεμνή τελετή βραβεύτηκε η Κα Γιαννούλα Γκουντάνη δωρήτρια του Εργαστηρίου.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας & Ιατρός Κος Ανδρέας Ξανθός. Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Τρίπολη ο Υπουργός , πριν & μετά την εκδήλωση συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων & συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του Νοσοκομείου. Συναντήθηκε με όλους εκτός του Ιατρικού Συλλόγου. Αλήθεια δεν αναρωτήθηκε για τη μη παρουσία του θεσμικού του συνομιλητή όπως ο νόμος ορίζει; Παράλειψη, αμέλεια, κακός προγραμματισμός; Ας το δούμε έτσι γιατί αλλιώς δυσκολευόμαστε να βρούμε αιτιολογία. Στο όνομα της θεσμικής λειτουργίας έχουν χύσει μελάνι πολλοί κονδυλοφόροι, αυτό όμως οφείλει να αποδεικνύεται στην πράξη. Αυτό το Δελτίο Τύπου εκδόθηκε 3-4-2016 μετά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στην Τρίπολη.

Σήμερα 4-1-2017 μετά την επίσκεψη στην πόλη μας του γ.γ. του Υπουργείου Υγείας Κου Γιάννη Μπασκόζου & του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη απλά το επανακοινοποιούμε αλλάζοντας το όνομα των εκπροσώπων της Πολιτείας. Εάν η επίσκεψη αφορούσε απλά τον προπαγανδισμό του κυβερνητικού έργου ουδόλως θα μας απασχολούσε. Όταν όμως μιλάμε για τη λειτουργία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου & των λειτουργών του & ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έχει ενημερωθεί καν τι να πούμε. Την επομένη φορά μπορούν κάλλιστα να συσκεφτούν & με τα πεύκα του πάρκου του Νοσοκομείου. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Φαίνεται όμως ότι αυτή προφανώς είναι η επιλογή της Πολιτικής Ηγεσίας. Κομματικοί μονόλογοι απλά για επικοινωνιακούς λόγους. Παρασυναγωγές & παράγκες. Κρίμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο