Γ.Παπασταματάκης: Οι ελλείψεις στο Παναρκαδικό νοσοκομείο και τα … 5 ευρώ! (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα προβλήματα του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης που αφορούν τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό ανέφερε στον Υπουργό Επικρατείας υπεύθυνο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Χριστόφορο Βερναρδάκη και στον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Γιάννη Μπασκόζο, ο διευθυντής της χειρουργικής κ.Παπασταματάκης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/MafAgs2DN9Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Παπασταματάκης αναφερόμενος στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως κακώς καταργήθηκε το εισιτήριο των 5 ευρώ, καθώς όπως ανέφερε έμπαινε ζεστό χρήμα στα ταμεία των νοσοκομείων.

Δείτε στο βίντεο τα όσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση που είχε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους του Παναρκαδικού νοσοκομείου….

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To KAA ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναζητά Quality Assurance Specialist

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλάδιον,  είναι ένας χώρος...

Τροχαίο ατύχημα στην Τρίπολη – Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι (pics)

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο