Ευχαριστήρια επιστολή Ν. Τσιαμούλου για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Νίκος Τσιαμούλος μετά την εκλογή του στο Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αγαπητοί συνάδελφοι και μελή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ιδιαίτερα του Νομού Αρκαδίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εκλογή μου στο Δ.Σ. στην Τοπική Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες στιγμές των καιρών μας, όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε λύσεις για τα μεγάλα θέματα του κλάδου μας. Στην Αρκαδία με την δική σας στήριξη κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια ακόμη έδρα με πρωτιά, ενάντια στα σημεία των καιρών που θέλουν όλους να παρακολουθούν τα γεγονότα χωρίς την ενεργό συμμετοχή.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε μπροστά στην νέα και δύσκολη εποχή.

 

Σας ευχαριστώ πολύ και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα ήθελα να σας ευχηθώ “Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία, ευημερία και προκοπή”.

Νίκος Τσιαμούλος 

Αντιπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο