Ευχαριστήρια επιστολή Ν. Τσιαμούλου για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Νίκος Τσιαμούλος μετά την εκλογή του στο Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αγαπητοί συνάδελφοι και μελή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ιδιαίτερα του Νομού Αρκαδίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εκλογή μου στο Δ.Σ. στην Τοπική Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες στιγμές των καιρών μας, όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε λύσεις για τα μεγάλα θέματα του κλάδου μας. Στην Αρκαδία με την δική σας στήριξη κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια ακόμη έδρα με πρωτιά, ενάντια στα σημεία των καιρών που θέλουν όλους να παρακολουθούν τα γεγονότα χωρίς την ενεργό συμμετοχή.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε μπροστά στην νέα και δύσκολη εποχή.

 

Σας ευχαριστώ πολύ και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα ήθελα να σας ευχηθώ “Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία, ευημερία και προκοπή”.

Νίκος Τσιαμούλος 

Αντιπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia