Μια “ζεστή” γιορτή στο Γηροκομείο Τρίπολης – Ηλικιωμένοι άκουσαν τα κάλαντα και χόρεψαν (pics/video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς πέρασαν οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/A21-v7cBOTc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας (είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου) επισκέφτηκε μαζί με τον διοικητή του Παναρκαδικού νοσοκομείου κ.Τομαρα, τους κ.κ Κατσίρη, Ντάνο, καθώς και την Δημοτική Σύμβουλο κα.Ζαμπαθά, τους γέροντες και τις γερόντισσες για να τους ευχηθεί “Χρόνια Πολλά” και να τους μοιράσει γλυκα.

Λίγο νωρίτερα στο χώρο βρέθηκαν μαθητές από το 12ο σχολείο Τρίπολης, οι οποίοι τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ηλικιωμένους και τους μοίρασαν δώρα.

Στο χώρο του γηροκομείου βρέθηκαν και μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, για να διασκεδάσουν τους ηλικιωμένους, οι οποίοι μάλιστα έσυραν και πρώτοι τον χορό.

Στην χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή έδωσε το παρών και ο μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος, καθώς και η κα.Δώρα Μπρακουμάτσου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ηλικιωμένοι έχουν πλέον μεταφερθεί στη νέα διώροφη πτέρυγα του γηροκομείου, που αποτελεί ένα κόσμημα για την Τρίπολη.

{gallery}Gyrokomio_giannakoyras{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο