Πενταπλασίασε την δύναμή της στην Αρκαδία η ΔΗ.ΚΙ.Ο.(Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων)

Διεξήχθησαν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Πρώτη δύναμη στις εκλογές αυτές αναδείχθηκε η ΔΗ.ΚΙ.Ο. (Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων), η οποία εκφράζει τις φιλελεύθερες θέσεις και αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

 Την ικανοποίησή του και τα συγχαρητήριά του προς την νικήτρια παράταξη εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Στην Αρκαδία και επί 207 εγγεγραμμένων εψήφισαν 129, με 127 έγκυρα ψηφοδέλτια και 2 άκυρα – λευκά. Την ψήφο των οικονομολόγων διεκδίκησαν, ουσιαστικά, τέσσερις παρατάξεις – κόμματα: Νέα Δημοκρατία – Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ. Η ΔΗΚΙΟ στην Αρκαδία αύξησε, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, τα ποσοστά της από 16,6% σε 40%, ενώ πενταπλασίασε τις ψήφους της – από 11 ψήφους έφτασε τώρα τις 50! Αξιοσημείωτο είναι ότι η υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση παράταξη έλαβε μόλις 5 ψήφους, όσες και η προσκείμενη στο Κ.Κ.Ε., ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) έλαβε 65 ψήφους.

Είναι φανερό – και μάλλον μιλούν οι αριθμοί – ότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο. στην Αρκαδία αύξησε θεαματικά τα ποσοστά της, άλλαξαν οι ισορροπίες, αυξήθηκε η συμμετοχή στις εκλογές, ένας νέος και ικανός οικονομολόγος, ο Γιώργος

Λυτρίβης, θα εκπροσωπεί επάξια την παράταξη στο Δ.Σ του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος.

Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων

Περιφέρειας Πελοποννήσου

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο