Την ικανοποίησή του και τα συγχαρητήριά του προς την νικήτρια παράταξη εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Στην Αρκαδία και επί 207 εγγεγραμμένων εψήφισαν 129, με 127 έγκυρα ψηφοδέλτια και 2 άκυρα – λευκά. Την ψήφο των οικονομολόγων διεκδίκησαν, ουσιαστικά, τέσσερις παρατάξεις – κόμματα: Νέα Δημοκρατία – Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ. Η ΔΗΚΙΟ στην Αρκαδία αύξησε, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, τα ποσοστά της από 16,6% σε 40%, ενώ πενταπλασίασε τις ψήφους της – από 11 ψήφους έφτασε τώρα τις 50! Αξιοσημείωτο είναι ότι η υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση παράταξη έλαβε μόλις 5 ψήφους, όσες και η προσκείμενη στο Κ.Κ.Ε., ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) έλαβε 65 ψήφους.
Είναι φανερό - και μάλλον μιλούν οι αριθμοί – ότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο. στην Αρκαδία αύξησε θεαματικά τα ποσοστά της, άλλαξαν οι ισορροπίες, αυξήθηκε η συμμετοχή στις εκλογές, ένας νέος και ικανός οικονομολόγος, ο Γιώργος
Λυτρίβης, θα εκπροσωπεί επάξια την παράταξη στο Δ.Σ του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος.
Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων
Περιφέρειας Πελοποννήσου