Φρικτό εργατικό ατύχημα στη Γορτυνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας εργολάβος δημοσίων έργων, που εκτελούσε με το συνεργείο του εργασίες σε εργοτάξιο στην κατασκευή του δρόμου Σέρβου – Κοκκινοράχη στην Γορτυνία, το εκσκαφικό μηχάνημα που έβγαζε πέτρες άγνωστο πως, του έκοψε το χέρι από τον ώμο.

Μεταφέρθηκε αρχικώς στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στην Αθήνα και στο νοσοκομείο ΚΑΤ, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο συγκόλλησης.

newsbomb.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 2 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 200 γραμμάρια κοκαΐνης στην Κορινθία

Συνελήφθησαν, χθες (27.4.2026) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς...

Προγραμματική σύμβαση για το γήπεδο Πεταλιδίου Δημήτρης Πτωχός: Συνολικό σχέδιο έργων και παρεμβάσεων στη Μεσσήνη

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Περίφραξη – εξοπλισμός, αντικατάσταση φωτισμού και βελτίωση αποδυτηρίων γηπέδου ποδοσφαίρου Πεταλιδίου» προχώρησαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Μεσσήνης. Το έργο, προϋπολογισμού 190.000 ευρώ, εντάσσεται στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου 2021–2025» και υπεγράφη στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό και τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο

Μουσικοχορευτική εκδήλωση από την Α Λέσχη Φιλίας

Η Α΄ Λέσχης Φιλίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού του Δήμου Καλαμάτας (πρώην ΚΑΠΗ) θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 3 Μαΐου 2026 και ώρα 19.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, εκδήλωση με θέμα «Μουσικοχορευτικές περιηγήσεις από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα». Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Καλαμάτας – ΦοΔΣΑ για χωριστή συλλογή αστικών αποβλήτων

Εγκρίθηκε κατά την 16/2026 συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2026 το σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του ΦΟΔΣΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο: « Ολοκληρωμένο πρόγραμμα χωριστής συλλογής διακριτών ρευμάτων αστικών αποβλήτων για την επίτευξη των στόχων ανακύκλωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ