Δείτε Ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 1. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 25.460,00 € προερχόμενο από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων του Δήμου Γορτυνίας.
 2. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020 (Π.Α.Α. 2014-2020) στο μέτρο 19 «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» “CLLD – LEADER” με τίτλο: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γορτυνίας», συνολικού προϋπολογισμού: 599.635,46€. 
 3. Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΟΥ» στην Τοπική Κοινότητα Βυτίνας, στα πλαίσια έγκρισης εργασιών από ιδιώτη.
 4. Έγκριση της τροποποιημένης μελέτης με τίτλο: «Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου Παλαιού Σχολείου Βυτίνας».
 5. Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Κατασκευή ισογείου κτιρίου αποδυτήρια – WC λουομένων στη δημοτική πισίνα στην Τοπική Κοινότητα Δημητσάνας».
 6. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποκατάσταση δικτύου μονοπατιών  Λίμνης Λάδωνα – Δασικό σύμπλεγμα Κάπελης – Καταρράκτες Νεμούτας στο Βόρειο – Δυτικό όριο του Δήμου Γορτυνίας».
 7. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των δημοτικών κτιρίων Δήμου Γορτυνίας – Δημοτικά  Σχολεία Βιδακίου, Καρδαριτσίου, Μοναστηρακίου και Σταυροδρομίου».
 8. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποκατάσταση καθίζησης οδοστρώματος προς Άκοβα και οδών στην Τ.Κ.Βυζικίου».
 9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Οδοποιία Τ.Κ. Βαλτεσινίκου – Κερπινής (ΣΑΤΑ)».
 10. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Οδοποιία Τ.Κ. Μυγδαλιάς (ΣΑΤΑ)».
 11. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Καλλιανίου (ΣΑΤΑ)».
 12. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Οδοποιία – Αναπλάσεις Τ.Κ.Δόξας (ΣΑΤΑ)».
 13. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αναπλάσεις Κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ  Ζάτουνας-Παναγιάς-Ράδου -Ριζοσπηλιάς» (ΣΑΤΑ).
 14. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ.Ελληνικού του Δήμου Γορτυνίας» (ΕΑΠ-ΔΕΗ).
 15. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποκατάσταση διευθέτησης ροής υδάτων ποταμού Λάδωνα στην τοποθεσία Γέφυρα Πατσουριάς οικισμού Τουμπιτσίου».
 16. Έγκριση 1ης Παράτασης του έργου «Αποκατάσταση διευθέτησης ροής υδάτων ποταμού Λάδωνα στην τοποθεσία Γέφυρα Πατσουριάς οικισμού Τουμπιτσίου».
 17. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος για αλλαγή τίτλων έργων.
 18. Ορισμός επιτροπής παρακολούθησης για την υπηρεσία: «Ανάπτυξη διαδραστικών εφαρμογών και ψηφιακού περιεχομένου για την δημιουργία του εικονικού Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη – Ζάτουνας».
 19. Ορισμός επιτροπής παρακολούθησης για την υπηρεσία: Γορτυνία – Χώροι και πρόσωπα της επανάστασης του 1821 μέσα από τεχνολογίες ψηφιακών μέσων προβολής.
 20. Χορήγηση αδείας εισόδου εξόδου στην επιχείρηση OTUS ξενοδοχειακή τουριστική Ι.ΚΕ  εκτός της Τ.Κ  Μαγούλιανων. 
 21. Επικαιροποίηση μελών στην Πενταμελή Επιτροπή Παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
 22. Επιβολή τελών – δικαιώματος χρήσης Κοιμητηρίων Δήμου Γορτυνίας. 
 23. Αποδοχή συμβολαιογραφικής πράξης παραχώρησης τμήματος οικοπέδου σε χρήση στην Τοπική Κοινότητα Περδικονερίου του Δήμου Γορτυνίας.
 24. Αίτημα του Ινστιτούτου Υγείας για οικονομική ενίσχυση για τη διοργάνωση του Διεπιστημονικού Συμποσίου Νοσηλευτικών Ερευνών. 
 25. Διαγραφή τελών, προσαυξήσεων & επιστροφή ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
 26. Αίτηση κου Δημητρίου Αλεξόπουλου για επιστροφή ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
 27. Έγκριση έκτης (6ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού υποχρεωτικών και λειτουργικών δαπανών Δήμου Γορτυνίας ο.ε. 2023.
 28. Υλοτόμηση δένδρων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας.
 • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • VIDEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη έδωσαν τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών και του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του δήμου Κορινθίων που βρέθηκαν χτες (Δευτέρα, 15 Ιουλίου) στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο δήμος και έχει πάρει πλέον χαρακτηριστικά θεσμού. Εκατοντάδες παιδιά –φίλες και φίλοι, για εννιά και πλέον μήνες στους παιδικούς σταθμούς του δήμου-

Εξασφάλιση Ισότιμης Πρόσβασης στην Εκπαίδευση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέο Πρόγραμμα για Φοιτητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ισότιμη πρόσβαση των φοιτητών στην ανώτατη εκπαίδευση, εξέδωσε πρόσκληση στο πλαίσιο του προγράμματος ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027, με προϋπολογισμό 1.176.471,00 €, και δικαιούχο το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεσμεύεται να στηρίξει τους φοιτητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για όλους στην ανώτατη εκπαίδευση. Με την πρόσκληση

Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

Στο πλαίσιο ενίσχυσης  δομών υγειονομικής περίθαλψης  αλλά και χώρων αυξημένης παρουσίας πληθυσμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό παρέδωσε: Στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Καρπούζη Γρηγόριο  μια    (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών. Στην Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Αλειφέρη Ελένη μια (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών Στον Διευθυντή του Κέντρου

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 17 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο